» Crear un ambient de treball i de companyerisme esportiu a través de l'entrenament diari i d'altres activitats com colònies, sortides, etc.

Volem crear un ambient de treball entre les patinadores combinat amb companyerisme i amistat. Com ho farem? A través de diferents activitats. D'una banda l'entrenament diari i les competicions i d'altra activitats més lúdiques com sortides, excursions, colònies, etc. Es tracta de combinar una part enfocada a l'esport en si, i l'altra en una part més lúdica i de gaudir de les amistats que et proporciona l'esport.

» Potenciar els hàbits esportius i valors educatius.

Hàbits relacionats amb l'esport i el que això aporta a la pròpia salut i benestar físic, ja que com sabem, cada vegada són majors els problemes de salut des d'edats avançades.

També volem potenciar valors educatius com l'esforç, la superació personal, el "fair play", el compromís de treball en grup, la responsabilitat del propi treball individual, l'acceptació de la victòria però també de la derrota, etc.

» Profunditzar en la tècnica del patinatge artístic.

No podem oblidar que entrem en la tècnica del nostre esport, el patinatge artístic, i per tant, els entrenaments s'enfoquen al treball d'aquesta.

Així doncs, la nostra FILOSOFIA és la de fer créixer les patinadores i patinadors com a esportistes i com a persones.

usuari_foto__IMG_9537.JPG

NURI SOLER

Coordinadora i entrenadora
usuari_foto__miriam_web.jpg

MÍRIAM CLUA

Entrenadora
usuari_foto__JUDIT-ESQUINAS.jpg

JUDIT ESQUINAS

Monitora
usuari_foto__hh2.jpg

JÚLIA TERRADELLAS

Monitora
usuari_foto__12171436_448835031966348_1979090681_o.jpg

MARIA CARBALLO

Monitora
usuari_foto__marta-gines5bis.jpg

MARTA GINÈS

Presidenta
usuari_foto__Angela-175_200.jpg

ÁNGELA GARCÍA

Vicepresidenta